Funnemark AS

Funnemark har vært bilforhandler siden 1914 og kan snart feire 50 år som Toyota forhandler. I fjor leverte vi til sammen over 4.500 nye- og brukte biler. Fra 1 mai 2021 ble bedriften solgt til Toyota Bilia AS. Under finner du en oversikt over hvor vi er og kontaktopplysningene våre.

Velkommen til oss!

Kampanjer

Vi har til enhver tid gode kampanjetilbud på flere av våre populære modeller. Ta en kikk på tilbudene våre på person - og varebil,  eller kom innom oss for en hyggelig bilprat.

Bruktbil

Finn din perfekte nye bruktbil hos oss! Vi har et stort utvalg, fra mindre personbiler til større SUV'er og varebiler. Med en bruktbil fra Toyota får du et bekymringsfritt bilhold.

Verkstedtjenester

Vi tar vare på din Toyota for deg! Med et kontinuerlig fokus på våre kunders behov, vil vi alltid strebe etter å gi deg god og personlig service. Hver eneste Toyota leveres med 5 års garanti, full oppfølging av din bils tilstand, samt 12 måneders medlemskap i Toyota Eurocare inkludert. 


Finansiering og forsikring

Toyota Financial Services gir deg muligheten til enkelt å finansiere og forsikre din bil, uansett om den er ny eller brukt. Vårt mål er å tilby den aller beste løsningen, slik at du blir fornøyd med ditt bilhold. Ta kontakt med oss slik at vi kan finne en løsning som passer for deg.


Funnemark

Adresse
Slottsbrugata 5
3915 Porsgrunn
Telefonnummer
35560000
Adresse
Tuvenbøygen 1
3676 Notodden
Telefonnummer
35027350
Adresse
Brøløsvegen 1
3840 Seljord
Telefonnummer
35065800
Adresse
Elveveien 135
3255 Larvik
Telefonnummer
33136000
Adresse
Pindslevn. 15, Haukerød
3221 Sandefjord
Telefonnummer
33489600

Kampanjer

Våre modeller

Vi har bilmodellen for deg og ditt behov. Ved å velge en Toyota får du en bil bil med kjøreglede og lave vedlikeholds - og driftskostnader. Ta en nærmere kikk på vårt utvalg. 

Toyota bruktbiler

Vi har til enhver tid flere gode bruktbiler på lager. Mange av de kan også leveres med Toyota Plus, noe som gir deg flere gode kundefordeler. Kjøper du en brukt Toyota fra oss får du et bekymringsfritt bilhold.

Prøvekjør en Toyota!

Har du sett deg ut en modell du mener passer for deg? Hvorfor ikke ta en prøvetur? Bestill en uforpliktende prøvekjøring  av din utvalgte Toyota. Velg avdeling og tidspunkt som passer best for deg, så skal vi sørge for at bilen står klar når du kommer til oss.